Renovering af badeværelse

At få renoveret dit badeværelse kan både være en kompliceret og dyr proces. Der er nemlig mange aspekter og parametre at have i mente, og der er mange opgaver at forholde sig til. Især hvis du ikke før har været i gang med et byggeprojekt af en sådan størrelse, kan arbejdet hurtigt hobe sig op, og blive uoverskueligt.

Dog skal du ikke frygte. Vi har både erfaringen og mandskabet til hjælpe dig med at blive opslugt af en længerevarende renovering af dit badeværelse. Hos Oaze finder du hjælp til alt fra valg og kvalitetstjek af materialer til opsætning af armaturer og klinker. Fortæl os om dine behov og dine ideer, så sørger vi for, at du ikke skal andet end at læne dig tilbage, og se dit drømme badeværelse manifestere sig for øjnene af dig.

Planlægning af renovering af dit badeværelse

Det er en god idé at gøre sig nogle overvejelser, inden du bestiller renovering af badeværelse hos os. Hvad har du brug for, så du får det badeværelse du ønsker?
Start med at lav en liste for at få afdækket dine behov. Det kan f.eks. være:

Disse er kun nogle af de overvejelser du bør gøre dig før vi starter på et projekt. Dine behov vil med stor sandsynlighed være anderledes i forhold til vores andre kunders. Og for at vi kan få den bedste forståelse for dine ønsker, samt at kunne starte hurtigst muligt, beder vi dig om at have nogle overvejelser, vi kan indregne i vores planlægning.

I forbindelse med renovering af dit badeværelse, vil vi selvfølgelig også selv komme ud til din bolig. Dette gør vi for at få en bedre forståelse af dimensionerne af det kommende arbejde, samt for at kunne visualisere det endelige resultat. På denne måde ved vi præcis ved projektets start, hvordan vi bedst håndterer projektet.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere om vores kompetencer?
Brug under 1 min på at udfylde vores formular og lad os kontakte jer


  Hvad koster renovering af nyt badeværelse?

  Badeværelser findes i mange forskellige størrelser og varianter. Derfor kan det være svært at komme med et præcist bud på, hvad det kommer til at koste. Det kan selvfølgelig være frustrerende, så hold dig derfor ikke tilbage, men kontakt os helt uforpligtende i dag. Så skaber vi de trygge rammer sammen, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov.

  Pris på renovering af badeværelse er et svært svar at give. Dette skyldes, at der er utroligt mange komponenter og aspekter forbundet med arbejdet, og at to renoveringer aldrig er ens. Normalt siges det, at badeværelset er det dyreste indendørsrum at renovere. Der er utallige installationer, monteringer og andre ting at tage med i betragtningen og forberedelsen. Ligeledes skal det nævnes at alle materialer og sanitetsapparaturer skal kunne klare varme, fugt og vand. Og netop når det kommer til sanitet, er det vigtigt, at du aldrig går på kompromis i forhold til kvaliteten af disse.

  Dog skal du ikke lade dig afskrække af projektets størrelse og kompleksitet. Hos Oaze er vi udstyret og bemandet til, at kunne håndtere et hvert projekt. Så lad ikke dette være en forhindring. Som alle eksperter indenfor renovering af badeværelse ved vi, at pris er essentielt. Vi leverer resultater, der overgår dine forventninger, og kommer til at glæde og gavne langt ud i fremtiden.

  Badeværelse med identitet

  Før i tiden har badeværelset i en bolig udelukkende fungeret som et sted, at behandle daglige nødvendigheder. I forbindelse med kvaliteten af den gennemsnitlige danskers livskvalitet, er badeværelset blevet påført andre funktioner. Badeværelset fungerer næsten ligeså meget som en oase. Et pusterum hvor du kan slappe af. Hvad end der er tale om en kort pause fra stres og jag, eller om et længere ophold hvor du kan samle tankerne og genoplade dine batterier. Og hvor at skabe sindsro, er dine omgivelser nød til at afspejle dette tidsløse afbræk.

  Ligeledes bruges badeværelset til at udtrykke dit mest intime væsen. Derfor er design, kvalitet og æstetik nu til dags af højeste prioritet. Det betyder også, at vores løsninger udformes for at passe til dine individuelle specifikationer. Ønsker du et wellness rum, hvor du kan lukke verdenen ude, og ånde ud i ro og mag? Søger du at udtrykke dit væsens indre tankespil gennem trends eller tidsløse designs? Søger du et klinisk og moderne badeværelse, eller søger du noget mere rustikt og organisk?

  Uanset hvad dit behov er, kan vi varetage dine ønsker, og kan gøre dine tanker fysiske. Baseret på dine specifikationer, dine dimensioner og dit materialevalg er du sikker på at vi kan håndtere renovering af dit badeværelse.

  Renovering af badeværelser i alle størrelser

  Renovering af lille badeværelse? Intet problem for os. 

  Selvom pladsen kan være en udfordring, er det ingen hindring for Oaze VVS, når det kommer til renovering af små badeværelser. Vi er nemlig specialiserede i at finde kreative løsninger, der udnytter hver en centimeter på bedste vis.

  Renovering af et lille badeværelse kræver ekstra opmærksomhed på planlægning og design. Vores erfarne team af VVS´er har ekspertisen til at skabe et funktionelt og velfungerende badeværelse, selv på begrænset plads.

  Vi starter altid med en grundig konsultation, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Derefter udarbejder vi en skræddersyet plan, der tager højde for de unikke udfordringer, der kan opstå på et lille badeværelse. Vi sikrer os altid, at der er en optimal udnyttelse af rummet, så du får mest muligt ud af din renovering.

  Vores ekspertise inden for VVS og badeværelsesrenovering betyder, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af løsninger, der passer til dit lille badeværelse.

  Vi tilbyder også renovering af store badeværelser!

  Vi hos Oaze VVS er specialiserede i renovering af badeværelse uanset størrelse eller stand, herunder også nyt badeværelse eller store badeværelser. Vi forstår, at det kan være en udfordring at renovere et stort badeværelse på grund af de unikke udfordringer og behov, der opstår. Men med vores ekspertise og erfaring er der ingen opgave, der er for stor for os.

  Når det kommer til renovering af store badeværelser, er der flere faktorer, der skal tages i betragtning. Vores erfarne team af VVS´er har den nødvendige viden og færdigheder til at håndtere disse udfordringer på en effektiv måde. Vi sikrer os altid, at planlægningen og designet er skræddersyet til dit store badeværelse, så du får det ønskede resultat.

  Uanset om du ønsker at skabe en luksuriøs oase eller blot ønsker et funktionelt og stilfuldt badeværelse, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på tlf. Eller via kontaktformular, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt. 

  Få et uforpligtigende tilbud på renovering af dit badeværelse

  Som vi tidligere nævnt er det svært at give en nøjagtig pris på en renovering af dit badeværelse, før vi kender mere til projektet og dine behov. Du kan derfor altid kontakte os på tlf. 53 81 31 84, mail info@oaze.dk eller udfylde vores formular og fortælle om dine ideer, tanker og ønsker. Vi vil på baggrund af dette komme med et gratis og uforpligtigende tilbud på, hvad renoveringen af dit badeværelse vil koste. Sammen finder vi den rette løsning for dig, så du kan få dit drømme badeværelse.
  Kontakt os allerede i dag!

  Indhent et tilbud