VVS Arbejde

VVS arbejde er et relativt bredt udtryk, der kan dække over mange forskellige typer opgaver. Flere af disse opgaver kan minde om det arbejde, der før i tiden blev udført af blikkenslagere. Visse udviklinger og fremgange i faget har dog ført til, at de behov en blikkenslager før dækkede, nu bliver udført af en VVS’er. I dag har VVS’erens kompetence liste og arbejdsopgaver omfavnet et langt større udvalg, end en blikkenslager tidligere har kunne påtage sig.

VVS arbejde af højeste kvalitet

Grundlæggende står forkortelsen VVS for varme, ventilation og sanitetsteknik. Som du måske allerede kan udlede fra navnet, kan vi håndtere end del flere typer af arbejde og behov, end en blikkenslager. Grundet den konstante udvikling vi ser i faget, strækker vores kompetencer og ekspertise sig nu til flere end de tre nævnte arbejdstyper.

Dette ses for eksempel i forbindelse med konstruktion. Hos Oaze er vi specialister i varme og ventilation, hvor vi ofte har til opgave at forbinde disse tekniske aspekter. Hos Oaze finder du derfor fagmænd med erfaring i alle afkroge af faget. Og det kan ses på vores arbejde, viden og de resultater vi gentagende gange leverer.

VVS arbejde er et teknisk krævende arbejde, og at kunne udføre arbejdet korrekt kræver konstant kendskab til nye metoder, værktøjer og viden. Dermed sikre du dig, at dit projekt altid bliver håndteret med eksperter, der besidder de nyeste teknikker.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit VVS arbejde, så kontakt os allerede i dag.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere om vores kompetencer?
Brug under 1 min på at udfylde vores formular og lad os kontakte jer


  Find den rette VVS'er

  Vælger du Oaze som din foretrukne samarbejdspartner, kan du altid forvente VVS arbejde af højeste kvalitet. Dette gælder uanset om, der er tale om størrelsen eller kompleksiteten på opgaven. Dette er både gældende for private boliger og virksomheder. Udgangspunktet for den gældende opgave vil altid være subjektiv. Så at finde en VVS’er med de præcise kompetencer du søger, kan derfor nogle gange være svært at finde den rette fagmand.

  Hos Oaze vil dette sjældent være et problem. Blandt vores medarbejdere finder du nemlig de skarpeste i branchen inden for varme og ventilation. Hvis du kontakter os angående behovet om hjælpe til et projekt, vil vi vælge den eller de af vores medarbejdere, hvis kompetencer bedst passer til dine behov. Du vil på denne måde være sikker på, at dit projekt bliver varetaget af en ekspert med forståelse og erfaring med arbejdet. Ligeledes vil du dermed have mulighed for at få den bedste rådgivning og resultat.

  Aftaler bliver altid overholdt

  Få ting er så irriterende, som aftaler der ikke bliver overholdt. Især når det omhandler noget så essentielt som varme og ventilation i hjemmet. Vi sætter en dyd i at overholde de aftaler vi sammen indgår. Som nævnt tidligere, gør vi et stort arbejde ud af at tjekke alle dele af dit system, og planlægge en nøje udviklet fremgangsmåde. Problemer vil på denne måde undgås, og vi vil have alle nødvendige materialer og værktøjer med os når problemet starter. Dog er vi kun mennesker. Så hvis et problem opstår, skønt dette er sjældent, vil du være den første person der bliver informeret om dette.

  VVS Arbejde med dine behov i fokus

  Hos Oaze kommer dine behov altid i første række. Vores erfaringer fortæller os nemlig, at de bedste resultater og den største tilfredshed opnås, der kommunikationen mellem dig og din fagmand er god. Vi går derfor det ekstra skridt for at give dig mulighed for at få et indblik i vores proces. Før projektets start tager vi en omfattende samtale om dit behov, og dine tanker om det endelige resultat. Derefter vil vi gennemgå alle aspekter af dit problem, så vi får en komplet forståelse af dette.

  Grunden til at vi gør dette er, at vi mener at vi med en god forberedelse og en detaljeret planlægning, kan arbejde uden om eventuelle problemer. Gennem årene har vi desværre varetaget projekter, der har båret mærke af tidligere inkompetence. Og vi har erfaret, at de fleste af disse problemer, har kunne undgås ved at tage alle projektets komponenter og aspekter i betragtning. Yderligere har denne type fejl det med at øge både tidsforbruget og omkostningerne på projektet. Vi omgår disse problemer ved omhyggelig planlægning, og på denne måde bliver den aftalte tidshorisont overholdt, og du slipper så vidt muligt for at betale for uforudsete omkostninger.

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave!

  Få et uforpligtende tilbud på VVS arbejde

  Har du oplevet et VVS problem i hjemmet, eller ønsker du at få foretaget en ny installation? Så tøv ikke med at kontakte os og fortæl os om dine tanker og dine behov. På baggrund af dette, vil vi sende dig et uforpligtende tilbud på dit ønskede VVS arbejde. Først vil der blive foretaget et grundigt tjek af projektet, og derefter vil vi sende et gratis og uforpligtigende tilbud. I samarbejde med dig sikre vi, at vi finder den helt rigtige løsning til dig.

  Vi glæder os til at høre nærmere fra dig!