Installation af varmepumpe

At få monteret en varmepumpe kan være en god investering for din bolig og hverdag. Ønsker du at få monteret en varmepumpe, eller har du oplevet problemer med en eksisterende pumpe? Så kontakt os allerede i dag, og fortæl os om dine behov.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en varme og ventilations montering, som flere og flere danskere vælger som et alternativ til et fyr eller radiatorer. Selve pumpen er opbygget af to forskellige enheder. En monteres indendørs, den anden udendørs. I den udendørs montering vil der hentes energi fra luften udenfor din bolig. Denne overføres dernæst til en ventilator i den indendørs enhed. Derefter vil denne samle og sprede den varme luft. Dette kan dog variere alt afhængegigt af, hvilken type varmepumpe du ønsker vi monterer. Grundlæggende eksisterer der to typer (der findes andre, men disse benyttes ikke lige så hyppigt) af varmepumper til en almen husstand eller et sommerhus. Disse er Vand til Luft og Luft til Luft. Begge typer har unikke værdier, men både vand til luft og luft til luft kan bruges i dit hjem.

Ønsker du en installation af en varmepumpe, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere om vores kompetencer?
Brug under 1 min på at udfylde vores formular og lad os kontakte jer


  Pris på montering af en varmepumpe

  Prisen på en montering af en varmpumpe kan variere alt afhængegigt af, hvilken type af pumpe du ønsker, samt størrelsen af din bolig eller sommerhus. Det er ikke unormalt, at der i større huse monteres flere pumper. Ligeledes kræver montering af luft til vand varmepumper en mere kompliceret monteringsproces, da disse pumper skal kobles til centralvarmesystemet i din bolig. I forbindelse med montering af varmepumper i mindre huse eller lejligheder, kan en enkelt pumpe ofte være nok til at erstatte dine eksisterende varmeinstallationer.

  Ligegyldigt hvilket behov til varmepumper du måtte have, vil to ting dog være sikre. For det første er vores priser på montering af varmepumpe utroligt konkurrencedygtige. Og for det andet er vores service altid i topklasse. Fra første gang du kontakter os, vil vi stå klar med den bedst mulige rådgivning og vejledning. Hos Oaze prioriterer vi altid veludført arbejde og 100% tilfredshed, over dyre og store monteringer.

  Få et tilbud på montering af varmepumpe

  Har du behov eller et ønske om at få monteret en varmepumpe, så kan du med fordel kontakte os allerede nu. Baseret på din bolig og dine ønsker, vil vi komme med et tilbud på et løsningsforslag. Dette er selvfølgelig gratis og uforpligtende. Så hvis du ikke ønsker vores assistance, er du fri til at søge andre steder. Vi er dog sikre på, at vi sammen kan finde den rette varmepumpe til dig, og at vores resultater vil glæde og gavne dig i mange år.

  Ligeledes er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, både før, under og efter arbejdet er færdiggjort.

  Vi glæder os til at høre fra dig!